MODUŁ 1: Decluttering
1.1 Jak pracować z kursem? 1.2 Korzyści płynące z organizacji 1.3 Określ swój cel i znajdź “moje dlaczego” 1.4 Zanim zaczniesz 1.5 Rachunek sumienia 1.6 Po co mi te pojemniki 1.7 Pomiary w kuchni i jak je zrobić? 1.8 Po co mi te etykiety? Rekomendowane drukarki do etykiet 1.9 Zakupy organizerów 1.10 Zwroty 1.11.1 Definicja decluttering - decluttering akcja 1.11.2 Fenomenalny reset kuchni - decluttering akcja 1.11.3 Karty kategorii produktów - decluttering akcja 1.11.4 Przegląd rzeczy - decluttering akcja 1.11.5 Obiekcje i schematy declutteringu - decluttering akcja 1.12 Półki na błysk 1.13 Checklista workbook 1.14 Moment zwątpienia.
1.1 Jak pracować z kursem? |
1.2 Korzyści płynące z organizacji |
1.3 Określ swój cel i znajdź “moje dlaczego” |
1.4 Zanim zaczniesz |
1.5 Rachunek sumienia |
1.6 Po co mi te pojemniki |
1.7 Pomiary w kuchni i jak je zrobić? |
1.8 Po co mi te etykiety? Rekomendowane drukarki do etykiet |
1.9 Zakupy organizerów |
1.10 Zwroty |
1.11.1 Definicja decluttering - decluttering akcja |
1.11.2 Fenomenalny reset kuchni - decluttering akcja |
1.11.3 Karty kategorii produktów - decluttering akcja |
1.11.4 Przegląd rzeczy - decluttering akcja |
1.11.5 Obiekcje i schematy declutteringu - decluttering akcja |
1.12 Półki na błysk |
1.13 Checklista workbook |
1.14 Moment zwątpienia. |
MODUŁ 2: OGRANIZACJA
2.1 Strefy w kuchni 2.2 Cooking flow (funkcjonalny spacer po kuchni) 2.3 Rozmieszczenie karteczek elektrostatycznych 2.4 Wycinanie mat 2.5 Suche zapasy jak z pinteresta 2.6 Planowanie kuchni 2.7 Jak zorganizować sztućce 2.8 Przybory kuchenne 2.9 Jak zorganizować zastawę 2.10 Jak zorganizować garnki, patelnie, pokrywki 2.11 Jak zorganizować przyprawy 2.12 Jak zorganizować miski, deski 2.13 Jak zorganizować herbaty i kawy 2.14 Jak zorganizować śniadaniówki i bidony 2.15 Jak zorganizować folie, siateczki strunowe 2.16 Jak zorganizować sprzęty AGD 2.17 Jak zorganizować akcesoria do pieczenia 2.18 Jak zorganizować kostki do zmywarki, detergenty, szmatki, gąbki 2.19 Jak zorganizować leki 2.20 Jak zorganizować siatki 2.21 Organizacja drobnych elementów 2.22 Karton “zastanowie się” 2.23 Problematyczne miejsca do zorganizowania w kuchni 2.24 Mała kuchnia 2.25 Lekcja DIY
2.1 Strefy w kuchni |
2.2 Cooking flow (funkcjonalny spacer po kuchni) |
2.3 Rozmieszczenie karteczek elektrostatycznych |
2.4 Wycinanie mat |
2.5 Suche zapasy jak z pinteresta |
2.6 Planowanie kuchni |
2.7 Jak zorganizować sztućce |
2.8 Przybory kuchenne |
2.9 Jak zorganizować zastawę |
2.10 Jak zorganizować garnki, patelnie, pokrywki |
2.11 Jak zorganizować przyprawy |
2.12 Jak zorganizować miski, deski |
2.13 Jak zorganizować herbaty i kawy |
2.14 Jak zorganizować śniadaniówki i bidony |
2.15 Jak zorganizować folie, siateczki strunowe |
2.16 Jak zorganizować sprzęty AGD |
2.17 Jak zorganizować akcesoria do pieczenia |
2.18 Jak zorganizować kostki do zmywarki, detergenty, szmatki, gąbki |
2.19 Jak zorganizować leki |
2.20 Jak zorganizować siatki |
2.21 Organizacja drobnych elementów |
2.22 Karton “zastanowie się” |
2.23 Problematyczne miejsca do zorganizowania w kuchni |
2.24 Mała kuchnia |
2.25 Lekcja DIY |